Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata cu curcan afumat si ceapa rosie

O combinatie exploziva de arome in aceasta salata de toamna.

Reteta salata de curcan afumat si ceapa rosie

Reteta salata de curcan afumat si ceapa rosie

Ingrediente salata cu curcan afumat si ceapa rosie:

1. Salata (verde, creata) – o buc.
2. Ciuperci (conservate) – 200 g.
3. Ceapa (rosie) – 2 buc.
4. Carne (de curcan, afumata) – 250 g.
5. Rosii (mici) – 2 buc.
6. Masline (fara samburi) – 4 linguri
7. Sos (de usturoi) – 8 linguri
8. Sare
9. Piper

Mod de preparare salata cu curcan afumat si ceapa rosie:

1. Carnea afumata de curcan se portioneaza in fasiute foarte subtiri si se amesteca cu ceapa rosie tocata ineluse, ciupercile felii subtiri, maslinele, salata verde rupa in bucatele mici, rosia feliata subtire.
2. Se lasa asa 15 minute la rece, apoi se amesteca bine cu sosi; de usturoi sau sosul Caesar, sare, piper si se da din nou la rece 15 minute.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response