Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata cu paste, caise si piept de pui

Va oferim o reteta originala (salata cu paste fusilli, caise si piept de pui) cu un gust deosebit!

Reteta salata cu paste, caise si piept de pui

Reteta salata cu paste, caise si piept de pui

Ingrediente salata cu paste, caise si piept de pui:

1. Caise (coapte) – 8 buc.
2. Suc (fresh de caise) – 2 linguri
3. Otet (de mere) – 2 linguri
4. Zahar (brun) – o lingura
5. Ulei (de masline) – o lingura
6. Busuioc (proaspat) – 5 fire
7. Paste (fusilli) – 200 g.
8. Piept (de pui mare, dezosat) – o buc.
9. Dovlecei – o buc.
10. Ardei (rosii, mici) – 2 buc.
11. Sare
12. Piper (verde)

Mod de preparare salata cu paste, caise si piept de pui:

1. Se prepara sosul prin amestecarea otetului de mere cu zaharul brun si sucul de caise, apoi dupa 5 min si a uleiului de masline si busuiocului. Se da la rece.
2. Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare (sau se rumeneste in tigaie, fara ulei, dupa preferinta), apoi se lasa la racit si se taie in fasiute lungi si subtiri.
3. Se amesteca intr-un castron dovlecelul taiat fasiute foarte subtiri cu pieptul de pui, restul d ecaise taiate feliute subtiri, pastele fierte si scurse bine, ardeiul rosu tocat marunt si sosul de la rece.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response