Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata cu varza de Bruxelles

Este o salata hranitoare si extrem de potrivita pentru aceasta iarna geroasa si plina de nabadai. Avand in vedere faptul ca nu iti va lua prea mult timp sa o prepari, te sfatuim sa incerci si aceasta alternativa. Sosul din mar, ou, branza, smantana si branza de vaci va contribui la aportul de proteine si vitamine de care organismul are, cu siguranta, nevoie. Iar ‘detaliile’ aromate de chimen, alune, suc proaspat de lamaie si miere vor completa aceasta salata mai putin obisnuita. Pofta buna!

Reteta salata cu varza de Bruxelles

Reteta salata cu varza de Bruxelles

Ingrediente salata cu varza de Bruxelles:

1. Varza (mica de Bruxelles, taiata fideluta) – 12 buc.
2. Alune (pisate) – 2 linguri
3. Chimen – o lingura

Pentru sos

1. Mere (ras, pe razatoarea mare) – o buc.
2. Oua – 1
3. Branza (de vaci) – 100 g.
4. Suc (proastpat, de lamaie) – o lingura
5. Smantana (foarte subtire)
6. Ulei – 3 linguri
7. Sare (de mare) – un praf
8. Miere – cateva picaturi

Mod de preparare salata cu varza de Bruxelles:

1. Se pregateste sosul din ingredientele indicate mai sus si apoi se amesteca cu varza taiata fideluta. Deasupra se presara alune si chimen.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response