Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de andive

Cunoscute drept legume pretentioase, andivele pot fi gatite in cele mai inedite si spectaculoase moduri: mancaruri, salate, in diferite compozitii. Pentru astazi, iti propunem o salata de andive pentru trei persoane. Nu te speria de gustul (celebru) amarui al acestor legume – daca ai grija sa le speli cu grija, imediat dupa ce le-ai curatat, ai scapat de aceasta problema spinoasa si poti prepara unele dintre cele mai gustoase salate la care te-ai gandit vreodata!

Reteta salata de andive

Reteta salata de andive

Ingrediente salata de andive:

1. Andive – jumatate de kg.
2. Zeama (de lamaie) – 30 ml.
3. Ulei – 40 ml.
4. Sare (de mare) – 10 g.

Mod de preparare salata de andive:

1. Andivele se curata cu atentie de frunzele exterioare si eventualele impuritati, se spala repede sub un jet puternic de apa (altfel devin amare), se taie in cuburi potrivite, se sareaza si apoi se amesteca cu sosul facut din ulei si zeama de lamaie.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , ,

Leave a Response