Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de capsune cu branza feta

O combinatie inedita, insa extrem de gustoasa: capsune, branza feta, migdale prajite si salata verde. Un preparat excelent pentru zilele toride, in care ai pofta de ceva proaspat.

Reteta salata de capsune cu branza feta

Reteta salata de capsune cu branza feta

Ingrediente salata de capsune cu branza feta:

1. Migdale (tocate fin) – o cana
2. Usturoi (taiati fin) – 2 catei
3. Miere – o lingurita
4. Mustar Dijon – o lingurita
5. Otet (de vin) – aproximativ un sfert de cana
6. Zahar (brun) – 2 linguri
7. Ulei (vegetal) – o cana
8. Salata (verde) – o buc.
9. Capsune (feliate) – 400 g.
10. Branza feta (faramitata) – o cana

Mod de preparare salata de capsune cu branza feta:

1. Intr-o tigaie, pe foc potrivit, prajeste migdalele, amestecand in permanenta, pana cand acestea se rumenesc usor. Indeparteaza vasul de pe foc si lasa-l deoparte.
2. Intr-un bol, pregateste sosul: amesteca usturoiul taiat fin, mierea, mustarul Dijon, otetul de vin, otetul balsamic, zaharul brun si uleiul vegetal.
3. Intr-un bol de dimensiuni mari, amesteca migdalele prajite, salata verde, capsunele feliate si branza feta. Toarna sosul, amesteca bine si serveste.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response