Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de carne

Pentru cei care considera ca nicio masa nu-i gustoasa fara carne: o salata de carne care se bazeaza pe carnea de pasare, in combinatie cu cartofi fierti, castraveti murati, mere si ceapa, totul invelit intr-o maioneza ‘lungita’ cu smantana.

Reteta salata de carne

Reteta salata de carne

Ingrediente salata de carne:

1. Carne (fiarta, de pasare) – 250 g.
2. Cartofi (fierti) – 200 g.
3. Castraveti (murati) – 100 g.
4. Mere – 2 buc.
5. Oua – 1
6. Smantana – 1 dl.
7. Mustar
8. Otet
9. Sare
10. Piper

Mod de preparare salata de carne:

1. Se taie mai intai carnea fiarta in apa cu sare in prealabil.
2. Cartofii se fierb si ei in coaja, se lasa la racit si apoi se curata de coaja.
3. Se taie carnea, ceapa, castravetii cartofii si merele in felii si apoi in fasii subtiri.
4. Din ou se face o maioneza care se lungeste cu smantana, putin otet si mustar, se condimenteaza cu sare, piper si zahar pudra si apoi se amesteca cu legumele si carnea fierte.
5. Se poate garnisi cu feliute de sunca si gogosar murat.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete-online
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response