Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de castraveti cu marar

Isteria infectiilor cu E.coli in care au fost implicati castravetii, pe nedrept, potrivit ultimelor cercetari, ne determina sa-ti propunem o salata delicioasa, pentru a le ’spala’ imaginea. Si ca sa promovam si productia interna, ideal ar fi sa folosesti castraveti romanesti. Nu uita ca orice fel de legume trebuie spalate cu foarte mare atentie inainte de prepararea unei salate!

Reteta salata de castraveti cu marar

Reteta salata de castraveti cu marar

Ingrediente salata de castraveti cu marar:

1. Castraveti (feliati subtire) – 4 buc.
2. Ceapa (mica) – o buc.
3. Otet (alb) – o ceasca
4. Apa – jumatate de ceasca
5. Zahar (alb) – 3 sferturi de ceasca
6. Marar (proaspat tocat) – o lingura
7. Sare

Mod de preparare salata de castraveti cu marar:

1. Amesteca ceapa si castravetii intr-un bol.
2. Intr-o tigaie, toarna otetul, zaharul si apa si lasa pe foc pana da intr-un clocot.
3. Toarna apoi sosul peste castraveti si ceapa.
4. Presara mararul si acopera.
5. Lasa la racit apoi pune la frigider pana ce salata este rece.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response