Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de ceapa

O salata hranitoare si potrivita pentru aceasta primavara. Este o compozitie usoara, care are numeroase proprietati nutritive. Ridichile sunt legume ideale pentru acest sezon si, cu cat le introduci mai mult in mancarurile tale, in special in salatele de cruditati, cu atat iti vei imbogati meniul cu o serie de nutrienti. Spor la treaba si pofta buna!

Reteta salata de ceapa

Reteta salata de ceapa

Ingrediente salata de ceapa:

1. Ceapa (dulce) – 4 buc.
2. Ridichi (mici, de luna) – 10 buc.
3. Arpagic – 2 legaturi

Pentru sos

1. Ulei (de masline) – 3 legaturi
2. Sana
3. Drojdie (uscata)
4. Sare
5. Piper

Mod de preparare salata de ceapa:

1. Se curata cepele de foile uscate si se taie in rondele foarte fine. Ridichile de luna se rad pe razatoarea mica. Arpagicul se curata si se taie in rondele.
2. Se pregateste sosul din ingredientele de mai sus si se amesteca cu ceapa, ridichile si arpagicul. Se lasa timp de ½ ora sa se patrunda, apoi se poate servi.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response