Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de ciuperci cu rosii

Inauguram inceputul primaverii cu o salata exceptionala, care iti va da energie si vitalitate! Rosii si ciuperci intr-o combinatie delicioasa. Sosul dulce-acrisor, cu iaurt, miere si suc de lamaie, va completa aromele acestei primaveri. Vitamine la purtator, in stare naturala! Bucura-te de lunile premergatoare verii bogate in fructe si legume! Pofta buna!

Reteta salata de ciuperci cu rosii

Reteta salata de ciuperci cu rosii

Ingrediente salata de ciuperci cu rosii:

1. Ciuperci (taiate in feliute subtiri) – 250 g.
2. Rosii (taiate in cubulete) – 4 buc.
3. Ceapa (dulce, tocata marunt) – o buc.

Pentru sos

1. Ulei – o lingura
2. Suc (proaspat, de lamaie) – o lingura
3. Iaurt – un pahar
4. Miere – o lingurita
5. Piper
6. Sare (de mare

Mod de preparare salata de ciuperci cu rosii:

1. Se pregateste sosul in care se adauga ciupercile, imediat cum au fost curatate si taiate. Se adauga rosiile si ceapa si se serveste decorata cu lastari de hrean sau de lucerna.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Leave a Response