Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de conopida

Conopida este o sursa importanta de proteine, vitamina C, vitamina B6, calciu, fosfor, fier, magneziu si zinc, fiind, de asemenea, o importanta sursa de fibre. Este o leguma care nu contine foarte multe grasimi saturate si, ca si planta, nu are colesterol. Cred ca te-am convins deja ca aceasta reteta de salata de conopida pe care ti-o propunem astazi este buna pentru sanatatea ta. Nu iti ramane nimic altceva de facut decat sa te ocupi de prepararea ei si apoi sa o savurezi. Pofta buna!

Reteta salata de conopida

Reteta salata de conopida

Ingrediente salata de conopida:

1. Conopida (rasa fin) – 250 g.
2. Mere (rase, pe razatoarea mare) – 2 buc.
3. Alune (date prin masina) – 70 g.

Pentru sos

1. Branza (de vaci) – 2 linguri
2. Miere – o lingurita
3. Smantana – 3 linguri
4. Smantana (acra) – 2 linguri
5. Sare (de mare)

Mod de preparare salata de conopida:

1. Intr-un castron, se amesteca cele 250 g de conopida rasa fin, merele si alunele sau nuca de cocos.
2. Separat, se prepara sosul, prin amestecarea ingredientelor specificate mai sus. 3. Cele doua compozitii se amesteca si se decoreaza, dupa preferinta.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , ,

Leave a Response