Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de fasole verde si branza brie

O combinatie interesanta de culori si arome, aceasta salata britanica incanta ochiul chiar si celui mai pretentios gurmand!

Reteta salata de fasole verde si branza brie

Reteta salata de fasole verde si branza brie

Ingrediente salata de fasole verde si branza brie:

1. Branza (brie) – 225 g.
2. Cartofi (noi) – 900 g.
3. Fasole (verde, din conserva) – 175 g.
4. Patrunjel – o legatura (mica)
5. Capere (din conserva) – 2 lingurite
6. Masline (fara samburi) – 2 lingurite
7. Zeama (de lamaie) – zeama de la o lamaie
8. Sare
9. Piper (negru)

Mod de preparare salata de fasole verde si branza brie:

1. Cartofii se curata, se pun la fiert in apa cu sare si se lasa cam 15-20 de minute.
2. Dupa ce au fiert se amesteca usor cu fasolea verde fiarta.
3. Se amesteca separat zeama de lamaie cu patrunjelul tocat marunt, caperele din conserva, maslinele fara samburi, sare si piper si se pune peste amestecul de cartofi si fasole.
4. Se adauga branza brie taiata cubulete mici sau sfaramata cu mana si se amesteca bine.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response