Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de oua

Oua, cartofi, ceapa si un sos simplu din ulei, otet, zahar si condimente: o reteta de salata de oua usor de pregatit si de servit. Pofta buna!

Reteta salata de oua

Reteta salata de oua

Ingrediente salata de oua:

1. Oua – 6
2. Ceapa – 100 g.
3. Cartofi – 4 buc.
4. Ulei – 2 linguri
5. Sare
6. Piper
7. Otet
8. Zahar

Mod de preparare salata de oua:

1. Se fierb ouale tari, iar cand sunt gata se scot, se clatesc in apa rece, se decojesc si se taie felii. Se taie ceapa felii rotunde, se opareste in putina apa fierbinte si se lasa sa se scurga.
2. Cartofii se curata, se spala, se taie cu un cutit ondulat ca pentru a obtine cartofi surgilati si se prajesc in ulei incins.
3. Cand sunt gata, se scot cu o spumiera si se pun intr-un castron de sticla alaturi de feliile de oua si rondelele de ceapa.
4. Se face un suc de salata, se toarna peste salata impreuna cu uleiul, se potriveste de sare, piper si zahar si se amesteca.
5. Se poate servi simpla sau insotita de branzeturi.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete-online
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response