Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de paste cu sos pesto

O salata inedita care se prepara imediat, cu ajutorul pastelor fundite si a aromatului sos pesto.

Reteta salata de paste cu sos pesto

Reteta salata de paste cu sos pesto

Ingrediente salata de paste cu sos pesto:

1. Paste (fundite) – 400 g.
2. Mazare (boabe, congelate) – o ceasca
3. Porumb (boabe, dulce) – o ceasca
4. Rosii (mici) – 6 buc.
5. Sos pesto – 6 linguri
6. Busuioc (frunze)
7. Ulei (de masline)
8. Sare
9. Piper (verde)

Mod de preparare salata de paste cu sos pesto:

1. Pastele se fierb in apa cu sare si 1 lingura de ulei de masline, apoi se scurg si se trec rapid printr-un jet de apa rece.
2. Rosiile se taie in sferturi, se amesteca cu mazarea, porimbul si uleiul de masline.
3. Se asaza pastele intr-un castron mare, apoi legumele, sosul pesto, busuiocul.
4. Se amesteca toate foarte bine, se asezoneaza cu sare, piper si apoi se da la rece la frigider 30 de minute.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response