Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de praz

Salata de praz – cu siguranta veti consuma aceasta salata de praz cu placere si veti avea grija de sanatatea dumneavoastra in acelasi timp.

Reteta salata de praz

Reteta salata de praz

Ingrediente pentru salata de praz:

1. Praz – o legatura
2. Ulei – 2 linguri
3. Otet – o lingura
4. Piper
5. Sare

Mod de preparare pentru salata de praz:

1. Prazul se poate folosi la o salata, atat crud cat si fiert. Daca doriti sa fierbeti prazul: spalati bine si taiati prazulin bucati de 5 – 6 cm, apoi puneti intr-o oala cu apa fierbinte, la foc si lasati sa dea cateva clocote. Prazul fierbe repede, de aceea trebuie sa se observe sa nu se sfarame.
2. Faceti un sos din ulei, otet, sare si piper, cu sau fara mustar. Apoi adaugati sosul obtinut peste prazul scurs de apa si racorit.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , ,

Leave a Response