Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de rosii Provence

Iata o reteta super savuroasa de rosii cu ierburi aromate Provence, un deliciu pentru o friptura suculenta!

Reteta salata de rosii provence

Reteta salata de rosii provence

Ingrediente salata de rosii Provence:

1. Rosii (bine coapte) – 450 g.
2. Ierburi aromate (Provence) – cimbru, rozmarin, dafin (proaspete)
3. Iaurt (dietetic, acrisor) – 8 lingurite
4. Busuioc (proaspat) – 8 frunze
5. Ulei (de masline) – 4 linguri
6. Sare
7. Piper

Mod de preparare salata de rosii Provence:

1. Se spala bine rosiile, se taie in bucati si se pun intr-un castron mare.
2. Ierburile se toaca mediu si se pun peste rosii, impreuna cu iaurtul acrisor.
3. Se adauga busuiocul rupt cu mana, ulei de masline, sare si piper.
4. Se da vasul la rece, in frigider, minim 1 ora inainte de servire.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response