Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de sfecla

Bucurati-va de aceasta reteta de salata de sfecla!

Reteta salata de sfecla

Reteta salata de sfecla

Ingrediente salata de sfecla:

1. Sfecla – 500 g.
2. Hrean (radacina) – o buc.
3. Ulei – 2 linguri
4. Otet – o lingurita
5. Sare

Mod de preparare salata de sfecla:

1. Sfecla pentru salata se poate pregati fie coapta la cuptor, fie fiarta. Pentru fiert, sfecla se spala si se pune la foc cu apa rece, cat sa o cuprinda bine. Sare se pune la sfarsit. Si intr-un caz si in altul, sfecla este gata cand furculita intra usor in ea. Dupa ce se raceste, se curata de coaja si se taie felii.
2. Se sareaza si se toarna otet.
3. Se poate pastra astfel in borcane bine acoperite, la rece, cateva saptamani.
4. Inainte de a servi, dupa gust, se pot adauga ulei si hrean ras.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , ,

Leave a Response