Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon

O salata cu un gust usor dar aromat, datorita sosului vinaigrette Dijon.

Reteta salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon

Reteta salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon

Ingrediente salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon:

1. Spanac (proaspat) – 400 g.
2. Ciuperci (in conserva, scurse) – 400 g.
3. Ceapa (rosie, mica) – 2 buc.
4. Branza (de capra, sarata) – 200 g.
5. Migdale (prajite, optional)
6. Sos vinaigrette Dijon
7. Sare
8. Piper (verde)

Mod de preparare salata de spanac cu sos vinaigrette Dijon:

1. Spanacul se.spala bine in apa rece apoi se rupe in fasii mari si se pune intr-un castron.
2. Se adauga ciupercile scurse bine de zeama din conserva, ceapa rosie taiata rondele subtiri, branza sarata de capra, sfaramata si migdalele prajite; se amesteca totul foarte bine.
3. Se adauga sare (daca mai este nevoie) si piper verde, se toarna sosul vinaigrette si se da la rece , la frigider, cel putin o ora, sa se amestece bine aromele.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response