Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de spanac

Din pacate noi nu obisnuim sa mancam spanacul crud. Este foarte bun si mai ales foarte sanatos. Poate reteta de mai jos o sa va convinga.

Reteta salata de spanac

Reteta salata de spanac

Ingrediente salata de spanac:

1. Spanac (proaspat) – cat doua salate
2. Ceapa (de apa) – o buc.
3. Ceapa (verde) – o legatura
4. Usturoi (verde) – o legatura
5. Patrunjel – o legatura
6. Mustar (dulce) – o lingura
7. Iaurt (gras) – un borcanel
8. Ulei – 2 linguri
9. Hrean (ras) – 3 linguri
10. Sare
11. Piper

Mod de preparare salata de spanac:

1.Spala foarte bine spanacul si rupe-l in bucati.
2.Taie fin ceapa de apa, ceapa verde, usturoiul verde si patrunjelul. Amesteca toate acestea intr-un bol mare.
3.Separat amesteca uleiul cu mustarul dulce, iaurtul si hreanul.
4.Cand servesti, amesteca sosul cu toate cele taiate inainte.

Sfat: Crutoanele de paine se ‘asorteaza’ perfect acestei salate. Pentru o variatie, adauga in salata seminte decojite de floarea soarelui.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response