Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata de vinete

Cea mai la indemana in sezonul cald, exceptand momentul coacerii, salatade vinete se poate servi simpla, cu maioneza sau cu ceapa.

Reteta salata de vinete

Reteta salata de vinete

Ingrediente salata de vinete:

1. Vinete – 1 kg.
2. Ulei – 50 g.

Mod de preparare salata de vinete:

1. Coaceti vinetele pe o tabla. Curatati-le dupa ce s-au racit un pic si apoi lasati-le la scurs circa jumatate de ora. Tocati-le bine putin cate putin, apoi amestecati-le intr-un castron.
2. Adaugati treptat uleiul si picaturile de lamaie.
3. La sfarsit amestecati cu maioneza sau cu ceapa, dupa preferinte. De preferat a se servi rece si cu rosii sau ardei copti.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , ,

Leave a Response