Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata marocana cu ou

Salata traditionala marocana, un festin al gustului si prospetimii, salata cu pui incanta intotdeauna turistii aflati in vacanta.

Reteta salata marocana cu ou

Reteta salata marocana cu ou

Ingrediente salata marocana cu ou:

1. Piept (de pui, fiert) – o buc.
2. Morcovi – 2 buc.
3. Castravete (mare) – o buc.
4. Ceapa (verde) – o legatura
5. Ardei (iute, rosu) – 2 buc.
6. Usturoi – 2 catei
7. Iaurt – 4 linguri (mari)
8. Maioneza – 200 g.
9. Marar (proaspat) – 8 fire
10. Boia (de ardei iute) – frunzulite
11. Sare
12. Piper

Mod de preparare salata marocana cu ou:

1. Pipetul de pui fiert se curata de pielite si se toaca in cubulete foarte mici, care se amesteca cu sarea si mirodeniile.
2. Castravetele, morcovii, ceapa verde, ardeii iuti, cateii de usturoi se toaca marunt si trei sferturi din amestec se pune intr-un castron peste care se pune puiul taiat cubulete si se amesteca.
3. Se amesteca intr-un mixer maioneza si iaurtul si apoi se pune peste legume si pui, amestecand.
4. Se pune intr-un vas care se orneaza cu restul de legume taiate cubulete.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response