Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata mexicana

Salatele sunt preferate in anotimpul calduros. Dar cum unele persoane prefera mancarea mai consistenta, va propunem o salata usor de pregatit, dar mai consistenta datorita pastelor care se adauga legumelor din salata.

Reteta salata mexicana

Reteta salata mexicana

Ingrediente salata mexicana:

1. Salata mexicana (de preferinta cu porumb) – o punga
2. Margarina – 100 g.
3. Taitei (lati) – un pachet
4. Usturoi (pisati) – 3 catei
5. Ulei (de masline)
6. Lamaie
7. Ierburi aromate
8. Sare
9. Piper

Mod de preparare salata mexicana:

1. Pastele se fierb in apa cu putina sare si o lingurita de ulei. Se scurg si se clatesc bine cu apa rece.
2. Salata mexicana se pune la calit in 100 gr. margarina.
3. Se amesteca apoi cu pastele fierte peste care se toarna un dresing din ulei de masline, suc de lamaie, usturoiul pisat, ierburi aromate.
4. Se amesteca totul si se serveste calda cu cascaval ras deasupra.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete-online
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response