Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata picanta de pui si morcov

Nu este nevoie de prea multa carne de pui la aceasta salata, caci combinatia dintre morcov si sosul picant este delicioasa!

Reteta salata picanta de pui si morcov

Reteta salata picanta de pui si morcov

Ingrediente salata picanta de pui si morcov:

1. Morcovi (mari) – 4 buc.
2. Piept (de pui, dezosat) – o buc.
3. Ulei (de masline) – 5 linguri
4. Curry – o lingurita
5. Chilli – o lingurita
6. Sos (de soia) – o lingura
7. Vin (alb, demi-sec) – o lingura
8. Sare
9. Piper (alb)

Mod de preparare salata picanta de pui si morcov:

1. Morcovii se pun la fiert timp de 10 minute, pana sunt fierti de jumatate iar apoi se toaca fasiute foarte subtiri si se pun intr-un castron, alaturi de sare si piper alb.
2. Pieptul de pui se fierbe si apoi se toaca cubulete marunte si se pune peste morcov.
3. Din uleiul d emasline, curry, chilli, sosul de soia, vinul alb se face un sos picant care se pune peste amestecul din castron.
4. Se da vasul la rece, 30 de minute.

Daca doriti sa incercati si alte retete de salate o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: gastronomie.ele
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response