Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata poloneza

Proaspata si picanta, salata aceasta este o garnitura perfecta pentru orice fel de carne. Reteta are ingrediente pentru sase portii.

Reteta salata poloneza

Reteta salata poloneza

Ingrediente salata poloneza:

1. Varza (alba) – 300 g.
2. Varza (rosie) – 300 g.
3. Ardei (iute, mare) – o buc.
4. Telina – 4 radacini
5. Morcov – o buc.
6. Ceapa (mica, de apa) – o buc.
7. Maioneza – 6 linguri
8. Otet (de vin alb) – 2 linguri
9. Zahar – o lingura
10. Sare
11. Piper

Mod de preparare salata poloneza:

1. Amesteca intr-un castron mare ingredientele pentru sos: maioneza, otetul de vin alb, zaharul, apa, sarea si piperul.
2. Adauga varza – si pe cea rosie si pe cea alba – taiata fin (sau date prin razatoare), ardeiul iute taiat fin, radacinile de telina taiate fin (sau date prin razatoare), morcovul taiat fin sau ras si ceapa taiata inele subtiri.
3. Inainte de servire, amesteca bine salata, astfel incit legumele sa fie pline de sos.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response