Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata romana

O salata racoritoare, satioasa si mai ales gustoasa si plina de vitamine!

Reteta salata romana

Reteta salata romana

Ingrediente salata romana:

1. Dovlecei – 2 buc.
2. Salata – o buc.
3. Rosii – 4 buc.
4. Ceapa – 2 buc.
5. Paine – 4 felii
6. Morcov – o buc.
7. Ulei (de masline) – 5 linguri
8. Otet (de vin) – 2 linguri
9. Unt – o lingura
10. Mustar (de Dijon) – o lingura
11. Sare
12. Piper

Mod de preparare salata romana:

1. Se curata dovleceii, morcovii si ceapa.
2. Se spala salata, rosiile, dovleceii, morcovii si se taie: salata bucatele mici, morcovii si dovleceii fasii subtiri, rosiile semiluna, ceapa rondele.
3. Painea se taie bucatele si se prajesc in unt.
4. Se aranjaza frumos in farfurii sau castronase.
5. Din condimente, ulei, otet si mustar se face un sos cu care se stropeste salata.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete-online
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response