Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata speciala de patrunjel

Iti propun o salata speciala, echivalentul unei injectii cu vitamine. Efectele ei tonice sunt garantate.

Reteta speciala de patrunjel

Reteta speciala de patrunjel

Ingrediente salata speciala de patrunjel:

1. Patrunjel – 3 legaturi
2. Marar – 2 legaturi
3. Telina – o buc.
4. Salata (verde) – o buc.
5. Leurda – o legatura
6. Usturoi – un catel
7. Ceapa (verde) – o legatura
8. Miere – o lingura
9. Zeama (de lamaie)
10. Sare
11. Piper
12. Hrean (ras) – o lingura
13. Iaurt – un borcanel
14. Nuca (pisata) – 50 g.

Mod de preparare salata speciala de patrunjel:

1.In primul rand, salata se prepara exact inainte de a fi mancata, nu se pastreaza.
2.Toate verdeturile, bine spalate, se taie marunt si se pun intr-un bol.
3.Se taie ceapa verde si usturoiul cat mai fin, se rade prin razatoarea fina telina si se freaca cu mana cu un praf de sare. Se adauga peste verdeturi, cu tot cu sucul lasat.
4.Se face un sos din miere, o lingura de apa calda, zeama de lamaie, sare, piper si iaurt. Se adauga peste celelalte ingrediente in bol.
5.Deasupra pune hreanul si nuca macinata sau semintele de dovleac. Se mai amesteca o data. Se serveste pe felii de paine prajita.

Sfat: Incearca reteta cu suc de portocala in loc de lamaie si injumatateste cantitatea de miere. Adauga in salata portocala taiata marunt.

Daca doriti sa incercati si alte retete de paste o puteti face cu un simplu click, AICI.

Sursa text: retete.eva
Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Response