Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Salata Tangy din morcovi si ridichi

Acest apritiv, in care toate ingredientele folosite sunt in stare naturala, va va da toate elementele nutritionale pe care le contin acestea.

Reteta salata Tangy din morcovi si ridichi

Reteta salata Tangy din morcovi si ridichi

Ingrediente salata Tangy din morcovi si ridichi:

1. Morcovi (rasi) – 4 buc.
2. Ridichi (rase) – o cana
3. Ceapa (verde, tocata) – 4 buc.
4. Otet (alb, de orez sau de mere) – jumatate de ceasca
5. Ulei (de susan) – jumatate de lingura
6. Busuioc (proaspat tocat) – o lingura

Mod de preparare salata Tangy din morcovi si ridichi:

1. Intr-un vas, se amesteca morcovii, ridichile si cepele verzi.
2. In alt vas, separat, se amesteca uleiul si otetul pana cand compozitia devine omogena, dupa care se toarna peste legume, amestecand bine.
3. Se pune compozitia pe platou si, inainte de a fi servita, se presara deasupra busuiocul.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , , , ,

Leave a Response