Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Sarmale de vitel in foi de vita

Ai nevoie de:

  • 1 kg carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3 linguri orez
  • sare
  • piper
  • foi de vita la saramura

Cum procedezi:

1. Toci carnea si o amesteci cu ceapa usor calita impreuna cu orezul. In tot amestecul pui sare si piper dupa gust si umpli foile de vita.
2. Asezi sarmalutele intr-un vas pe care l-ai captusi cu cateva foi de vita si le pui la fiert, intai pe aragaz pana dau in clocot. Apoi, le adaugi bors diluat cu apa si le dai la cuptor, la foc mic.
Sfat! Deoarece nu sunt grase, le poti servi la masa alaturi de papiote de carnati prajiti.

Timp de preparare: o ora

Timp de coarere: 2 ore

Dificultate: medie

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response