Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Serbet de capsuni

Racoreste-ti zilele caniculare de vara cu un serbet aromat si care arata extraordinar de bine.

Reteta serbet de capsuni

Reteta serbet de capsuni

Ingrediente pentru serbet de capsuni:

1. Capsuni (congelate) – o cana
2. Apa – o cana
3. Zahar – 2 linguri (mari)

Mod de preparare pentru serbet de capsuni:

1. Se pun capsunele congelate sau proaspete intr-un blender, alaturi de zahar.
2. Se adauga apa si se continua mixarea pana devine amestecul omogen.
3. Se pune amestecul la rece, in congelator, pana devine semi-inghetat.
4. Se pune in cupe sau pahare tinute la congelator inainte.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , ,

Leave a Response