Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Spuma de visine cu sos de piersici

Spuma de visine este ingredientul ideal pentru o seara de vara petrecuta in doi. Usor de preparat, usor de digerat si mai ales un liant sigur intre doi indragostiti, spuma de visine este o reteta ce nu trebuie ratata.

Reteta spuma de visine cu sos de piersici

Reteta spuma de visine cu sos de piersici

Ingrediente pentru spuma de visine cu sos de piersici:

1. Oua – 4
2. Zahar – 150 g.
3. Frisca – 1 kg.
4. Visine – 200 g.
5. Piersici – 4 buc.
6. Rom – 20 g.
7. Zahar – 60 g.
7. Suc de lamaie – 20 g.

Mod de preparare pentru spuma de visine cu sos de piersici:

1. Galbenusul batut cu zahar se amesteca cu visinele fara samburi.
2. Se adauga apoi si albusul batut usor si frisca la fel batuta.
3. Compozitia se varsa in recipiente dorite si apoi se pune in congelator pentru intarire.
4. Intre timp, se pregateste sosul amestecand ingredientele intr-un mixer.
5. Dupa intarire, prajitura se scoate din forma si se serveste pe o farfurie decorate cu visinele ramase si sosul de piersici.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , , , ,

Leave a Response