Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Supa crema

Ai nevoie de:

  • 1 piept de pui
  • 500 g cartofi
  • 1 telina
  • 1 morcov
  • 250 ml lapte
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare

Cum procedezi:

1. Spala pieptul de pui si pune-l la fiert in apa cu sare. Aduna spuma de cate ori este nevoie
2. Adauga ceapa intreaga, cartofii, telina si morcovul taiate cubulete. Lasa-le sa fiarba la foc mic.
3. Dupa ce carnea este bine fiarta, strecoara supa, zdrobeste legumele, iar carnea de pui tai-o cubulete.
4. Subtiaza piureul de legume cu lapte si zeama in care au fiert. Adauga cubuletele de carne, dupa care lasa pe foc sa mai dea in cateva clocote.
5. Potriveste gustul de sare si presara deasupra verdeata tocata fin.

Timp de preparare: 50 minute

Reteta este pentru 4 portii.

Dificultate: simpla

Calorii: 375

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response