Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Supa de rosii cu usturoi si cascaval

Ai nevoie de:

  • 300 ml suc de rosii
  • 100 g cascaval
  • o lingura pesmet
  • jumatate de legatura patrunjel verde
  • o foaie de dafin
  • 2 catei de usturoi
  • 4 albusuri
  • zahar dupa gust
  • 500 ml supa de legume
  • sare
  • piper

Cum procedezi:

Pui intr-un vas sucul de rosii, usturoiul taiat marunt, zaharul, foaia de dafin, sare si piper dupa gust si lasi la foc mic, timp de aproximativ 20 de minute. Intre timp bati albusurile spuma si incorporezi pesmetul, cascavalul ras si patrunjelul taiat marunt. Atentie, cascavalul sa nu fie afumat. Dupa ce a fiert sucul de rosii scoti foaia de dafin si torni supa de legume. Incorporezi albusurile batute spuma si pui din nou vasul pe foc. Fierbi supa la foc mic inca 5 minute si o servesti fierbine.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , ,

Leave a Response