Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Supa fina cu ciuperci si kaizer

Ai nevoie de:

  • 1 litru supa de pui (poti folosi apa)
  • 400 g ciuperci albe
  • 2 cepe mici albe
  • 20 g unt
  • 1 lingurita de faina
  • 100 g kaizer
  • patrunjel si ceapa ciorii pentru decor

mushrooms.JPG

Cum procedezi:

1. Intr-o oala pui untul sa se topeasca si adaugi ceapa marunt taiata si ciupercile (opresti cateva pentru decor) curatate si taiate. Cand ciupercile si-au lasat toata apa adaugi faina. Amesteci si lasi pe foc 2 minute. Torni supa de pui (sau apa) si lasi sa fiarba.
2. Mixezi apoi toata fiertura, o strecori sa obtii o supa cat mai fina. Tai kaizerul felioare subtiri pe care le rumenesti in tigaie fara ulei. Aduci fiecare portie cu ciuperci crude taiate lamele fine, kaizer, patrunkel si ceapa ciorii, dupa gust.

Timp de preparare: 10 minuteTimp de fierbere: 25 de minite

Dificultate: medie

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response