Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Tarta cu carne

Se prepara foarte usor, este aspectuoasa si gustoasa. Merita s-o incercati!

Reteta tarta cu carne

Reteta tarta cu carne

Ingrediente pentru tarta cu carne:

Pentru aluat

1. Faina (alba) – 250 g.
2. Unt (rece) – 125 g.
3. Oua – 1
4. Apa (rece) – 2 linguri
5. Praf de sare – un plic

Pentru umplutura

1. Carne de pui – 300 g.
2. Ciuperci – 200 g.
3. Carnat afumat – un fir
4. Ceapa – 2 buc. (mici)
5. Cascaval (ras) – 200 g.
6. Smantana – o cutie
7. Condimente

Mod de preparare pentru tarta cu carne:

1. Se amesteca toate ingredientele de aluat, pana se omogenizeaza.
2. Compozitia se intinde pana obtinem o foaie subtire.
3. Se tapeteaza o tava cu unt si cu faina, se aseaza foaia de aluat in ea, se inteapa cu furculita.
4. Se toaca carnea si cepele ,se amesteca impreuna cu condimentele.
5. Peste aluat se pune carnea amestecata cu ceapa, apoi ciupercile tocate.
6. Carnaciorii taiati feliute subtiri se aseaza peste ciuperci.
7. Se bat ouale si se amesteca cu un pahar de smantana. Peste carnaciori se pune cascavalul ras si apoi oul si smantana si se pune la cuptor circa o ora.

Sursa foto: stockfood

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , ,

Leave a Response