Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Tiramisu cu capsuni

Daca vreti sa transformati o zi obisnuita de vara intr-o mica sarbatoare pregateste acest savuros tiramisu cu capsuni. Tiramisu cu capsuni este nu numai excelent dar sunt si usor de facut si si mai usor de mancat. Tiramisu cu capsuni iti va aduce aminte ca vacanta este aproape si ca viata este frumoasa si dulce.

tiramisu-cu-capsuni-2.JPG

tiramisu-cu-capsuni.JPG

Ingrediente:

1. Mascarpone – 250 g.
2. Capsuni – 1 kg.
3. Biscuiti (tip piscoturi) – 1 kg.
4. Smantana (pentru frisca) – 3-4 linguri
5. Zahar pudra – 2-3 linguri
6. cafea amara rece – o cana
7. Esenta de migdale
8. Lichior/coniac de cacao/cafea (orice va place)
9. Ciocolata amaruie

Mod de preparare:

1. Se amesteca samantana cu zaharul, praful de migdale si branza mascarpone.
2. Se taie capsunile bucatele mici si se adauga la crema anterioara.
3. Intr-o farfurie mai intinsa se pune cafeaua cu esenta de migdale si lichior. Se inmoaie putin piscoturile in cafea si se pune cate un strat de piscoturi in fiecare caserola/pahar.
4. Se adauga un strat de crema cu capsuni, iar un strat de piscoturi inecate in cafea si iar capsuni.

Reteta este pentru 4 portii.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as: , , , , ,

Leave a Response