Sfaturi utile

… ca la mama acasă!!!

Tort cu spuma de capsuni

Pentru ca de multe ori lucrurile simple sunt foarte bune, incercati reteta de tort cu spuma de capsuni. Acest tort cu spuma de capsuni nu este foarte sofisticat si se prepara repede si usor. Ar fi si pacat sa schimbati in vreun fel gustul delicios si combinatia regala de capsuni cu frisca, din acest tort cu spuma de capsuni.

tort-de-capsuni.JPG

Ingrediente:

1. Blat tort
2. Frisca – 500 g.
3. Capsuni – 1 kg.
4. Sirop de capsuni

Mod de preparare:

1. Se bate frisca bine de tot (cea mai buna frisca e cea de la moggle).
2. Se piseaza separat capsunile apoi se amesteca cu frisca bine.
3. Se insiropeaza blatul si se unge cu crema. La sfarsit se orneaza cu capsuni si frisca.

Share and Enjoy:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Google Bookmarks
  • Yahoo! Bookmarks
  • RSS
Tagged as:

Leave a Response